Johanna Tukiainen masennuslääkityksestään: ”Turpoan kuin Britney Spears”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on paljastanut Seiskan blogissaan syövänsä sekä masennuslääkkeitä että rauhoittavia lääkkeitä. Hän kertoo painonsa nousseen viime aikoina juuri lääkkeiden ja median aiheuttaman masennuksen takia.

– Olen joutunut syömään Ketopirin nimisiä masennuslääkkeitä, joista huomasin vasta nyt, että niiden selosteessa lukee että yhtenä haittavaikutuksena voi olla voimakaskin painonnousu. Lisäksi käyttämäni Opamox rauhoittavat lääkkeet turvottavat. Olen tässä asiassa rehellinen sen takia koska tiedän, kuinka paljon muita suomalaisia ihmisiä on samassa tilanteessa, Johanna Tukiainen kirjoittaa.

– Parisuhteissa ollessani olen aina ollut fyysisesti hyvässä kunnossa ja viime kesänäkin St. Tropezin matkalla olin vielä ihan OK. Mutta nyt mulla alkaa tapahtumaan Britney Spears -ilmiö, että olen alkanut turpoamaan kuin pallokala. Se vielä korostuu kun olen aika lyhyt.

Lääkityksen lisäksi Johanna Tukiainen syyttää blogissaan myös mediassa hänestä kirjoitettuja negatiivisia juttuja.

– Toinen syy masennukseeni on ollut ikävät jutut mediassa minusta, jotka todella satuttavat.