Murhaepäily: Jacksonin lääkäri vie poliiseja ”kuin litran mittaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuoleman tutkinta on amerikkalaisen TMZ-verkkojulkaisun mukaan muuttunut virallisesti murhatutkinnaksi. Tutkimusten keskiössä on edelleen Jacksonin lääkäri Conrad Murray, jota ei ole kuitenkaan vielä pidätetty.

Tuoreimpien tietojen mukaan lääkäri on kuitenkin puhunut itsensä pussiin ja poliisi on tehnyt hänen kotonaan ja vastaanotollaan uusia kotietsintöjä. Hänen epäillään antameen supertähdelle kuolettavan annoksen nukutuslääke Propofolia, jota ei saa edes käyttää leikkaussalien ulkopuolella.

Nyt Conrad Murrayn kerrotaan jättäneen tulematta poliisikuulusteluihin Los Angelesissa. Häntä kuulusteltiin kahteen otteeseen pian Jacksonin kuoleman jälkeen, ja alkuviikosta hänet oli kutsuttu kolmanteen kuulusteluun. Lääkäri ei kuitenkaan saapunut paikalle. Hänen asianajajansa kerrotaan ilmoittaneen, ettei Murray ollut vielä valmis kuulusteltavaksi.

Julkaisun mukaan lääkäri pyörittää tällä hetkellä poliisia oikein urakalla, sillä poliisin yrittäessä tavoittaa häntä uudelleen puhelimitse he saivat lopulta langan päähän vain asianajajan asianajajan, eli edes lääkärin asianajaja ei enää suostunut puhumaan poliisien kanssa.