Tältä latinokaunotar Shakira näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina supersuosioon monilla jättihiteillään noussut latinotähti Shakira on keskittynyt pari viime vuotta opiskeluun UCLA-yliopistossa Los Angelesissa. Nyt opiskelut ovat kuitenkin jääneet ja Shakira tekee parhaillaan paluuta musiikkirintamalle.

Shakiran uusi She Wolf -single esitteli viime viikolla latinotähden uuden discomman musiikkityylin. Samaan aikaan hänen uudet promokuvansa esiteltiin popparin verkkosivuilla. Nyt on saatu ikuistettua myös latinokaunottaren oma siviilityyli, kun supertähti kuvattiin Los Angelesin kaduilla mustiin legginseihin, fleeceen ja aurinkolaseihin sonnustautuneena.

Shakira julkaisi esikoislevynsä ollessaan vasta 14-vuotias, ja otti vuonna 2007 aikalisän uraltaan saadakseen käydä koulunsa loppuun. 30-vuotias supertähti suuntasi pariksi vuodeksi koulun penkille suoraan edelliseltä maailmankiertueeltaan. Nyt Shakira tekee kuitenkin jälleen paluuta. Katso uudet promokuvat tästä.