Shakira : She Wolf

Singlet · Stara.fi

Vuosien tauon jälkeen musiikkirintamalle palaava latinotähti Shakira yllättää paluusinglellään. Uusi She Wolf tekee nimittäin merkittävän suunnanmuutoksen tähden uralle, sillä kappale ei ole enää perinteistä latinopoppia.

John Hillin ja Shakiran yhdessä tuottama kappale yllättää Shakiran fanit aivan uudella tyylillä, totututtua selkeämmällä discopoljennolla. Soundimaailma on nyt uusittu täydellisesti, mutta myös vokaalipuolella on tapahtunut muutoksia. Shakiran vokaaleihin on käytetty vocooderia, mikä kuulostaa toki hyvältä, mutta yleisemmällä tasolla vocooderi tuntuu efektinä jo hieman vanhanaikaiselta.

Kappaleen ytimessä on kuitenkin yksinkertainen ja hyvin rullaava tausta sekä keskinkertaisen tarttuva kertosäe. Selvää hittipotkuakin siis löytyy ja runsas radiosoitto lienee jo varmaa. Mahdollisuuksia on myös suuremmaksi tanssihitiksi erityisesti jos ja kun tästä saadaan myös toimivat remixit. Kokonaisuutena Shakiran She Wolf on mielenkiintoinen paketti, joka tuo neitokaisen hiteille varmasti uutta kohderyhmää.

Pisteet 4/5