Vilauttiko Britney Spears alapäätään Helsingissä?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime torstaina Helsingissä kauan odotetun keikkansa tehnyt popmaailman supertähti Britney Spears järjesti konserttiyleisölle todellisen spektaakkelin, jossa varsinainen laulu jäi tosin jalkapuolen asemaan.

Kiertueensa Circus-teeman mukaisesti lavalla nähtiin massiivinen sirkus, kun keikalla pääasiassa ulkomusiikillisiin seikkoihin keskittynyt Britney Spears esiintyi taustanauhan suosiollisella avustuksella. Keikan tiimellyksessä sattui kuitenkin mahdollisesti myös vilautus, joka tallentui konsertista kuvattuun videoon.

Kyseisessä videopätkässä poptähti nähdään heti konsertin alkuvaiheessa esittämässä Piece Of Me -kappalettaan. Kultaisessa häkissä niukassa mustassa asussaan vääntelehtivä Britney Spears näyttää paljastavan vahingossa myös intiimialueensa, kun asun alaosa ei pysy tanssikuvioiden mukana. Kyseinen kohta nähdään ajassa 0:43. Katso video artikkelin alta.