Evan Rachel Wood riisui kaiken – alastomana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood ei ole tullut vielä suomalaisille kovinkaan tutuksi supertähdeksi, mutta viime aikoina hänen nimensä on alkanut esiintyä yhä useammin viihdelehtien sivuilla. Nyt hän tekee itsensä – ja vartalonsa – tunnetuksi kertaheitolla.

Wood poseeraa nimittäin jo toistamiseen täysin alastomana lehden sivuilla. Huhtikuussa hänet nähtiin nakuilemassa GQ-lehdessä ja nyt hän poseeraa i-D -lehden sivuilla. Molempien lehtien kuvat ovat ilmeisesti peräisin samasta kuvaussessiosta, mutta kyseessä ovat kuitenkin ennenjulkaisemattomat kuvat. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokuuden. Sittemmin Wood on nähty lukuisissa elokuvissa, kuten viime vuonna menestyselokuvassa The Wrestler.