Kevin Federlinelle oma realityohjelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears nähtiin pari vuotta sitten silloisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa omassa realityohjelmassaan. Sarja ei kuitenkaan jatkunut kovin pitkään, mutta nyt sille kaavaillaan kuitenkin jatkoa.

Ohjelman paluuta suunnittelee parhaillaan Kevin Federline, joka haluaisi kamerat seuraamaan itsensä ja tyttöystävänsä Victoria Princen elämää. Taustatanssijana ja wannabe-räppärinä toiminut Federline on E! Onlinen mukaan saanut jo idean kaupattua VH1-viihdekanavalle.

Kevin ja Victoria eivät ole vielä kihloissa, mutta he asuvat yhdessä, ja Britneyn pojat Sean Preston ja Jayden James asuvat suurimman osan aikaa heidän kanssaan Los Angelesin Encinossa sijaitsevassa talossa. Britneyn kerrotaan tavalleen Victorian henkilökohtaisesti vain kerran.