Michael Jacksonin harjoitusvideosta tarjottu 50 miljoonaa – elokuva tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin menehtynyt Michael Jackson harjoitteli ennen kuolemaansa paluukeikkojaan varten Los Angelesin Staples Centerissä. Harjoitukset kuvattiin myös videolle, ja supertähden yllättävän poismenon johdosta video on nyt noussut hyvin arvokkaaksi.

Sony-elokuvastudion kerrotaan tarjonneen videon maailmalaajuisista oikeuksista 50 miljoonaa dollaria, Los Angeles Times  kertoi. Tarkoituksena on tuottaa This Is It -keikkojen harjoitusvideoista dokumenttielokuva yhteistyössä AEG Liven ja Jacksonin perheen kanssa.

Uutistoimiston mukaan tarjouskilpa käy parhaillaan kuumana, sillä videosta ovat kiinnostuneita myös Paramount, Universal ja 20th Century Fox, joten elokuvan tekijä ei ole vielä tiedossa. Sonyn kerrotaan kuitenkin olevan vahvoilla, koska se omistaa esimerkiksi musiikkikappaleiden oikeuksia yhdessä Jacksonin kanssa.

Elokuvastudiot eivät ole vielä kommentoineet videomateriaalia lainkaan. Lontoon paluukonsertteja järjestänyt AEG Live teki poptähden kuoleman takia 30 – 32 miljoonan dollarin tappiot, kun paluukonsertit peruuntuivat.