Tältä Lady Gaga näytti bikineissä vuonna 2007

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan nykyisin supertähtenä, joka tihkuu glamouria joka käänteessä. Laulaja kertoikin äskettäin Staran haastattelussa elämänsä olevan ympäri vuorokauden yhtä performanssia.

– Työtäni eivät ole pelkästään musiikki tai videot, vaan jokainen hengenvetoni. Käsittelen aina musiikkia, taidetta tai kuuluisuutta. Siksi ette tule näkemään minua koskaan jumppahousuissa, Lady Gaga totesi Staralle.

Vielä pari vuotta sitten Stefani Germanotta oli tuntematon nouseva kyky, joka yritti kuumeisesti saada keikkoja festivaaleilta. Tuolloin musiikkia lähinnä muille artisteille kirjoittanut poppari nähtiinkin esiintymässä bikiniasussa muiden muassa Lollapalooza-festivaaleilla. Nyt video tuosta esiintymisestä on päätynyt verkkoon. Katso video tästä tai artikkelin alta.