Uusi Stara-aikakauslehti ilmestyi – teemana Jetset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara-aikakauslehden kesän 2009 numero on nyt ilmestynyt ja postitettu tilaajille. Tuoreessa Jetset®-teemanumerossa haastattelussa ovat muiden muassa supertähdet Megan Fox, Lady Gaga ja Miley Cyrus.

Kotimaisista tähdistä jututettavana ovat Cheek, Marco Hietala, Nightwish-yhtyeen keulahahmo Tuomas Holopainen sekä suositun Madventures-ohjelman parivaljakko Riku Rantala ja Tunna Milonoff. Matkailuosiossa tutustutaan niin ikään teeman mukaisesti Hollywoodiin, Beverly Hillsiin ja Las Vegasiin. Tarkastelussa on myös Tallinnan yöelämä.

Lisäksi Stara-lehden sivuilla käydään tuttuun tapaan aistimassa tunnelmia Hollywoodin punaisilla matoilla ja julkkisjuhlissa. Perinteiseen tapaan Stara-lehden sivuilta löytyvät myös peli-, elokuva- ja levyarvostelut.

Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.