Viimeinkin: Britney Spears on pian taas omillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin viime viikolla piipahtanut poptähti Britney Spears on ollut hermoromahduksestaan saakka isänsä holhouksen alaisena, eli Jamie-isä on päättänyt käytännössä supertähden kaikista asioista raha-asiat mukaanlukien. Nyt järjestely on viimein loppumassa.

Britneyn on täytynyt maksaa isälleen oikeuden määräyksellä jättipalkkaa holhouksesta, jota hän on yrittänyt saada alusta saakka kumotuksi. Tänään amerikkalaislehdet ovat uutisoineet, että Britney saa marraskuussa itse päättää haluaako hän holhouksen jatkuvan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että poptähti pääsee holhouksesta viimein eroon ja saa jatkossa päättää itse omista asioistaan.

Asiasta kertoneen TMZ-julkaisun mukaan isä on ehdottanut oikeudelle, että Britney voisi ottaa ohjat marraskuussa, kun hänen maailmankiertueensa päättyy. Oikeuden tuomarilla on kuitenkin niin halutessaan vielä mahdollisuus jatkaa nykyistä järjestelyä, joten täysin varmaa holhouksen päättyminen ei vielä ole. Todennäköistä kuitenkin.