Huippumalli Naomi Campbell riisui vaatteensa mainokseen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äkkipikaisen luonteensa ja diivailujensa merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut supermalli Naomi Campbell on jälleen riisunut vaatteensa rahasta, kuten supermallit aika-ajoin tekevät vaatteiden esittelemisen sijaan.

Tällä kertaa mallimaailman veteraaneihin lukeutuva Naomi Campbell markkinoi D&G:n uusia hajuvesiä. Mainoksessa hänet nähdään alastomana, mutta intiimejä ruumiinosia mainoksessa ei luonnollisestikaan esitellä. Huippumalli on peittänyt myös rintansa käsillään. Katso kuva tästä.

Naomi ei ole päässyt viihdelehtien otsikoihin pitkään aikaan varsinaisen työnsä merkeissä, vaan lähinnä rajun juhlimisensa sekä putka- ja sairaalareissujensa takia. Esimerkiksi viime kesänä hän kaatuili juovuspäissään Italiassa järjestetyissä julkkisjuhlissa ja samoihin aikoihin hänen uskottiin joutuvan jopa vankilaan riehuttuaan lentokoneessa. Mallia syytettiin poliisin pahoinpitelystä ja uhkaavasta käytöksestä lentohenkilökuntaa kohtaan. Pahimmillaan hän olisi voinut saada jopa kuusi kuukautta vankeutta.