Johanna Tukiainen: ”Facebook uhkailee minua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on suuressa suosiossa Facebook-yhteisösivustolla. Hän on joutunut palvelussa saamansa suosionsa johdosta myös ongelmiin.

Ensimmäisen kerran Tuksun Facebook-sivu suljettiin jo viime syksynä. Tuolloin kohujulkkis ihmetteli asiaa myös julkisesti.

Facebook sivuillani oli yli 4500 ystävää ja sivut yhtäkkiä vain hävisivät! Tosi törkeetä, niihin menee hirveästi aikaa ja vaivaa ja ihmiset luulevat, että olen edelleen siellä! Ei näytä kyseiset sivut kyllä kauhean hyvin toimivan! Tukiainen vuodatti tuntemuksiaan viime syksynä.

– Ei niistä sivuista kyllä varmaan mitään apua kauheasti ole, paljon parempi on tutustua ihmisiin suoraan ja kasvotusten. Facebook vie ihan liikaa aikaa, joten toisaalta vain hyvä, neitokainen lisäsi.

Nyt Tukiaisen Facebook-sivu on suljettu jo toistamiseen. Hänellä on palvelussa tuhansien kaverien lisäksi myös yli 5.000 kaveripyyntöä. Asiasta uutisoineen Seiskan mukaan tällä kertaa sulkemisen syynä olivat kuitenkin Tuksun rohkeat poseeraukset.

– Tällä kertaa kyseessä olivat Thaimaan Koh Samed saarilla otetut bikinikuvat jotka kaatoivat sivustoni pariksi päiväksi. Minulle tuli ylläpidolta uhkaus, että tämä on viimeinen kerta kun saan pidettyä sivut Facebookissa, hämmentynyt Tuksu kertoo Seiskan blogissaan.