Katie Price: ”Odotin avioeroa jo kaksi vuotta sitten”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andren kanssa lähes neljän vuoden ajan naimisissa ollut Katie Price, eli povipommi Jordan, on komeillut eroilmoituksen jälkeen otsikkoissa lähinnä juopottelunsa, nakuilunsa ja katkerien lausuntojensa merkeissä. Nyt hän jatkaa Andren ryöpytystä.

Aiemmin Jordan vuodatti tuntojaan lehtien sivuilla ja kertoi toivoneensa avioliittonsa kestävän ikuisesti. Nyt ääni on muuttunut kellossa ja Jordan on kertonut tienneensä jo pitkään, että liitto tulee päättymään eroon. Hän kertoi odottaneensa eroa jo kaksi vuotta aiemmin. Tästä huolimatta hän totesi liiton olleen kuin satua.

– Itkin itkuni jo ollessani naimisissa. Se oli kuin satua. Olin rakastunut ja sitten se loppui, mutta sitä täytyy vain jatkaa eteenpäin, Jordan kertoi The Sun -lehdelle.