Mel B kouri toisen naisen rintoja – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveissä tunnetuksi tullut ja sittemmin varsin menestyksekkään julkisen uran Yhdysvalloissa tehnyt Melanie Brown, eli tutummin Mel B, on ikuistettu Los Angelesissa paparazzien muistikorteille mielenkiintoisissa puuhissa.

Mel B nähtiin nimittäin nipistelemässä toista naista tämän rinnoista. Ystävänsä kanssa liikkeellä ollut entinen poptähti huomasi ilmeisesti, että ystävän turkoosissa topissa tai sen sisällössä on jotain vialla. Hän päätti tehdä asialle jotain ja ryhtyi kourimaan ystävänsä rintoja ja toppia. Katso kuvat tästä.

Puuha ei kuitenkaan jatkunut kovin pitkään, sillä pian parivaljakko huomasi heitä tähtäilevät kuvaajat ja lopettivat touhunsa kesken. Pienen alkuihmetyksen jälkeen myös ystävältä irtosi hymy.