Suomeen saapuva Lady Gaga järkyttävässä asussa – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga esiintyy ensi viikolla Helsingin Kulttuuritalolla. Nyt hän on vieraillut Euroopan kiertueensa merkeissä Saksassa. Siellä hän vieraili myös televisiokanavan haastattelussa. Haastattelun dubatusta asiasisällöstä ei ole tietoa, mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Lady Gaga nähtiin nimittäin haastattelussa asussa, joka koostui ainoastaan lukuisista yhteen liitetyistä Kermit-pehmosammakoista. Keikallaan vessaharjan kanssa tanssinut poppari on aiemmin tuskin koskaan esiintynyt erikoisemmassa asussa.

Hän kertoi lisäksi haastattelussa pukeutuvansa ystäviensä kanssa usein samalla tavalla koska se on inspiroivaa ja koska hänen koko elämänsä on taidetta ja yhtä esitystä. Katso video tästä tai artikkelin alta.