Upea Whitney Port keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port on suomalaisille vielä varsin uusi tuttavuus, mutta amerikkalaiset tuntevat hänet The Hills -realityohjelmasta ja lisäksi hänellä on myös oma realityohjelma nimeltään The City.

Tammikuussa realitykaunotar vilautti rintaansa Beverly Hillsissä sijaitsevan The Ivy -ravintolan ulkoterassilla. Nyt Whitney on kuvattu viettämässä vapaapäiväänsä rannalla. Vaaleisiin bikineihin pukeutunut nuori televisiokaunotar käänsi katseita erityisesti noustessaan näyttävän näköisesti merestä. Katso kuvat tästä. Eilen hänestä napattiin myös lisää samankaltaisia kuvia hotellin uima-altaalla.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.