BB-Niko ja poikaystävä katsoivat Brunon ”täydessä salissa heteroiden ympäröimänä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen, eli BB-Niko, on käynyt ”salaisen” poikaystävänsä katsomassa kesän hittielokuvan Bruno. Leffassa seurataan itävaltalaisen homoseksuaalin muotitoimittajan edesottamuksia.

Elokuvassa homokliseet vedetään niin sanotusti tappiin ja vähän yli, sillä koko elokuva kulminoituu homoseksuaalisuuden ja Brunon toilauksista aiheutuvan myötähäpeän ympärille. Niko kommentoi kokemuksiaan elokuvasta blogissaan.

– Kävimme katsomassa X:n kanssa brunon. Oli huvittavaa nähdä ihmisten ilmeet leffassa kun he huomasivat meidät. Ja olihan se aika puuduttavaa… Istua täydessä salissa heteroiden ympäröimänä jotka nauravat katketakseen homoläpälle, Niko kirjoitti.

– Mahtavaa kuitenkin huomata että kyseinen leffa on kerännyt Suomessa valtaisat katsojaluvut, vaikka täällä todistetusti ollaan hieman… Ei ehkä niin avarakatseisia.

Niko ruotii samassa blogikirjoituksessaan myös kokemuksiaan ihmisten huuteluista.

– Itse en tiedä milloin olisin esim. ulkoiluttanut koiraani ilman että joku ei olisi huutanut joltain parvekkeelta perääni jotain. En tiedä olenko kertaakaan käynyt kaupassa niin ettei ihmiset huutele perääni.