Hollywood-julkkisten kolmiodraama yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Hollywood-tähti Cameron Diaz nähtiin juhlimassa Lontoossa ja kuinka hän toikkaroi vahvassa humalatilassa ulos yökerhosta kello kolmen aikaan aamuyöllä. Tuoreimpien väitteiden mukaan Cameronilla olisi ollut värikästä myös rakkauselämän puolella.

Brittilehti The Sun kertoo, että Cameron pyörittää parhaillaan samanaikaisesti kahta Hollywood-komistusta, sillä äskettäin hänen käsipuolestaan bongattiin näyttelijä Leonardo DiCaprio ja pian sen jälkeen näyttelijä Jude Law. Leon kerrotaan olevan jo valmis siirtymään uuteen suhteeseen erottuaan äskettäin supermalli Bar Refaelista.

Sunnuntaina Diaz nähtiin juhlimassa yhdessä Juden kanssa lontoolaisella klubilla. Heidän suhteestaan huhuttiin ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten, kun heidät nähtiin yhdessä Holiday-elokuvassa. Parhaillaan lehdissä pohditaankin kumman supertähden Cameron valitsee vai jatkaako hän molempien deittailua. Lontoossa uutta elokuvaansa kuvaava Cameron Diaz on lehden saamien tietojen mukaan ollut kaupungissa parikin kertaa salaisilla treffeillä näyttelijäkomistusten kanssa.