Sienna Miller poseerasi takamus märkänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Sienna Miller tähdittää lähiaikoina valkokankailla uutta G.I Joe: The Rise of Cobra -elokuvaa. Leffaa juhlittiin keskiviikkona näyttävästi Lontoossa, kun elokuvan tähdet ja toimittajat kokoontuivat Lontoossa HMS Belfast -sota-alukselle.

Tunnelma aluksella oli kuitenkin odottamattoman kostea, sillä paikalle teeman mukaisesti kumiveneellä kiidätetyt leffatähdet saivat maistaa Thames-joen kylmää vettä. Veneilyyn sopivien vaatteiden sijaan tavallisiin juhlatamineisiin pukeutunut Sienna Miller istui liian lähellä veneen reunaa ja joutui aaltojen kastelemaksi.

Kostea merituuli ei kuivattanut tähden housuja, joten Sienna joutui poseeraamaan kuvaajille takamus märkänä. Katso kuvat tästä. Leffassa nähdään Siennan lisäksi myös muiden muassa Dennis Quaid, Channing Tatum, Karolina Kurkova, Rachel Nichols, Marlon Wayans ja Adewale Akinnuoye-Agbaje. G.I Joe: The Rise of Cobra saa ensi-iltansa Britanniassa 7. elokuuta.