Luke Wilson esitteli ryijynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Luke Wilson on bongattu viettämässä railakasta lomaa Saint Tropezissa, Ranskassa. Andrew-veljensä kanssa lomaillut supertähti kuvattiin tiistaina rannalla, jossa veljekset olivat käyneet tutustumassa Välimeren viilentäviin aaltoihin.

Kuvien perusteella Andrew-veli on menettänyt loman tuoksinnassa hampaan tai pari. Molemmat viihtyivät rantatunnelmissa paidattomana, joten Luke pääsi jälleen esittelemään rintakarvojaan rannan kaunottarille. Katso kuvat tästä.

Samaan aikaan veljessarjan tunnetuin jäsen Owen Wilson viettää lomaansa niin ikään Etelä-Ranskassa näyttelijäystävänsä Stephen Dorffin kanssa. Owen on nähtiin viime viikolla Portoveneressä, Italiassa. Tuolloin mukana olivat myös näyttelijä Woody Harrelson sekä veljekset Luke ja Andrew, mutta sittemmin miesten tiet ovat lähteneet ainakin hetkeksi eri suuntiin.