Poptähti pelasti kanin kodittoman padasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Leona Lewis on tehnyt päivän hyvän työn pelastaessaan kanin kodittoman miehen ruokalistalta. Suosikkilaulaja oli shoppailemassa Los Angelesissa kun hän huomasi miehen kantavan kania mukanaan. Eläimen käyttötarkoitusta kysyttäessä mies kertoi aikovansa syödä kanin.

Tämä tiedo kauhistutti Lewisin, joka on intohimoinen kasvissyöjä. Hän tarjoutuikin ostamaan kanin mieheltä ja tarjosi pataan matkalla olleesta eläimestä sata dollaria.

– Leona on nyt uuden valkoisen kanin ylpeä omistaja. Puutarhassa elelevän kanin nimeksi annettiin Melrose, koska Leona oli viime viikolla shoppailemassa Beverly Hillsin Melrose Avenuella törmätessään kania kantaneeseen kodittomaan mieheen. Mies kertoi aikovansa syödä kanin, joten Leona tunsi että hänen oli pakko pelastaa sen henki, ystävä kertoi Access Hollywoodin mukaan.

Leona Lewis asuu parhaillaan Los Angelesissa, jossa hän työstää toista albumiaan.