”Ronaldolla ei olisi varaa yksityiskeikkaamme!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jalkapallotähti Christiano Ronaldo siirrettiin äskettäin kymmenien miljoonien kauppasummalla Real Madridin riveihin. Maanantaina futistähti kertoi suosikkiyhtyeensä olevan brittibändi Oasis.

Ronaldo kertoi The Sun -lehdelle arvostavansa Gallagherin veljesten yhtyeen korkeammalle kuin The Beatlesin. Hän esitti bändille myös avoimen kutsun saapua katsomaan Madridin ja Barcelonan paikallispeliä hänen henkilökohtaisina vierainaan. Samalla hän vihjasi toivovansa yhtyeeltä myös yksityistä keikkaa.

Lehden mukaan Oasis-yhtyeen keulahahmo Liam Gallagher otti kutsun ilomielin vastaan, vaikka onkin intohimoinen Manchester Cityn kannattaja.

– On olemassa vain yksi Ronaldo! Olen aina sisimmässäni tiennyt, että hänellä on pettämätön musiikkimaku. Otamme hänen kutsunsa vastaan. Luulen tosin, ettei edes Ronaldolla olisi varaa yksityiskeikkaamme, Liam Gallagher kommentoi.

Lehden mukaan Ronaldo suututti brittifaninsa jättämällä edellisen joukkueensa. Hänelle tosin luvattiin jo yksityinen Oasis-keikka sitten kun hänet parin vuoden päästä ostetaan Manchester Cityn joukkueen riveihin.