Scarlett Johansson ihastutti kurveillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Scarlett Johansson on keskittynyt viime aikoina pääasiassa laulu-uraansa ja toisen sooloalbuminsa viimeistelemiseen. Samalla hän on kuitenkin ehtinyt myös näytellä, ja Scarlett nähdäänkin pian Iron Man 2 -elokuvan tähtenä.

Nyt elokuvasta on päätynyt verkkoon ensimmäisiä valokuvia. Mustan lesken roolissa nähtävä Scarlett Johansson poseeraa kuvissa kiharassa punaisessa tukassa, joka on saanut osakseen myös hieman kritiikkiä. Amerikkalaisten viihdelehtien mukaan kuontalo muistuttaa nimittäin liikaa suositun Carrot Topin hiuksia. Se ei liene kuitenkaan Euroopassa ongelma.

Leffasta peräisin olevassa kuvassa Scarlett nähdään mustassa jakkupuvussa, jonka etumus on varsin antava. Katso kuvat tästä. Hänen lisäkseen elokuvaa tähdittävät muiden muassa Don Cheadle, Samuel L. Jackson, Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow ja Robert Downey Jr.