Bar Refaeli muodokkaana sängyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin alastomana israelilaiseen taidenäyttelyyn tehdyllä videolla poseerannut supermalli Bar Refaeli poseerasi taannoin Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kannessa. Nyt hänet nähdään Rampage-muotimerkin mainoskuvissa.

Maailmankuulu supermalli on ottanut urallaan aikamoisen loikan, sillä hän syrjäytti merkin mainoskasvona itsensä Gisele Bundchenin, joka nähtiin Rampagen aikaisemmissa mainoskuvissa. Jo aiemmin Bar Refaeli on seurannut Bundchenia muiden muassa Victoria’s Secretin mainoskasvoksi ja -vartaloksi.

Tuoreessa mainoskuvassa Bar poseeraa sensuellisti sängyllä vain tummansininen yöasu yllään. Katso kuva tästä. Saman merkin aikaisemmassa mainoksessa Gisele Bundchen poseerasi puolestaan uima-altaan reunalla. Katso kuva tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.