Top Gear -ohjelmassa rekonstruoidaan maailman paras takaa-ajo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna järjestetyssä äänestyksessä valkokankaan parhaaksi takaa-ajoksi rankattiin The Italian Job -elokuvan kohtaus, jossa kolme Mini Cooper -autoa kaahailee hurjaa vauhtia pitkin Torinon kaupungin viemäreitä ja katuja Italiassa. Nyt takaa-ajo aiotaan järjestää uudelleen.

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear aikoo nimittäin testata kuinka kyseinen takaa-ajo onnistuu tosielämässä. Ohjelman hurjapäät aikovat kaahailla Mini-autoilla suurissa viemäriputkissa. Ohjelman tekijätiimi ei ole kaihtanut suuriakaan haasteita, mutta tässä voi olla ohjelman historian vaikein tapaus, Daily Mail uskoo. Tempaus on määrä suorittaa ensi vuoden alkupuolella.

Juontajat Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May suunnittelevat ajavansa kilpaa Belfastin uusissa viemäreissä. Putkistoa on yhteensä vajaan kymmenen kilometrin verran, joten ajettavaa myös riittää. The Italian Job -elokuvassa autot pakenivat poliisia, mutta Top Gear -ohjelmassa kolmikko ajaa kilpaa vain toisiaan vastaan. Myös elokuvan kohtaus kuvattiin tosin Coventryssä sijaitsevassa aidossa viemäristössä, joka oli kuvaushetkellä remontissa.