BB-Niko NipsuTV:stä: ”Minua vedätettiin 6-0”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, nähtiin taannoin omassa nettitelevisiossaan, jossa hänen kodistaan tehtiin suoraa lähetystä internetiin. Nikon NipsuTV korvasi Johanna Tukiaisen TuksuTV:n, jonka Tukiainen päätti omavaltaisesti jo kolmen päivän lähetysten jälkeen.

Nyt asia on noussut uudelleen tapetille, kun Henna Kalinainen, eli BB-Henna, on päätynyt riitoihin molempia nettitelevisioita tuottaneen Hymy-lehden kanssa. Henna paljasti blogikirjoituksessaan, että Niko ei ole saanut pitkästä ja näkyvästä projektistaan senttiäkään rahaa. Stara tavoitti Nikon, joka vahvisti Hennan julkisuuteen tuomat väitteet.

– Minun ja Hymyn puolella on ollut hieman erimielisyyksiä raha-asioiden suhteen. Kaikkea ei kuitenkaan pidä eikä tarvitse puida julkisesti. Koen kuitenkin että minua vedätettiin NipsuTV:n osalta aika 6-0. Nyt kuitenkin asiat ovat parempaan suuntaan. Hennan blogissa kirjoitetut asiat kyllä pitivät paikkansa, Niko kertoi Staralle.