Hiphop-tähtien avioero tuli todella kalliiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-maailman kaksi supertähteä, Kelis ja Nas, olivat taannoin naimisissa kunnes liitto päättyi – yllätys, yllätys – lopulta eroon. Nyt avioeroa on puitu oikeudessa ja tulos oli todellinen menestys ainakin toiselle osapuolelle.

Naisartisti Kelis vei voiton niin sanotusti kuusi-nolla, sillä Nas joutuu maksamaan hänelle jatkossa peräti 55.000 dollarin kuukausirahaa, eli 660.000 dollaria vuodessa. Ex-miestä tuskin rauhoittaa sekään tieto, että kyseinen summa sisältää sekä ex-vaimon ylläpidon, lapsen elatusmaksun että pariskunnan Los Angelesin asunnon lainakulut. Lisämaksuja kuitenkin tulee vielä tuonkin päälle, TMZ uutisoi.

Nyt eronneella hiphop-pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Oikeuden päätöksen mukaan Nas joutuu lisäksi kustantamaan Kelisille lapsen sairausvakuutuksen ja lastenhoitajan palkan. Kelisin lakimiehelle – tai oikeastaan lakinaiselle Laura Wasserille – Nas joutuu pulittamaan kertamaksuna 35.000 dollaria.