Heavytähti kaatui nolosti kesken keikan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Mötley Crue -yhtyeen keulahahmo Vince Neil on yksi suurimpia kasariheavyn tähtiä maailmassa. Totaalinen coolius ei kuitenkaan aina seuraa edes häntä konserttilavoille. Tästä on saatu jälleen todisteita.

Näyttävistä lavaesiintymisistään tunnettu yhtye esiintyi tiistaina Blossom Music Centerissä Clevelandissä, Yhdysvalloissa. Kesken keikan asuaan vaihtanut laulaja juoksi mikrofonin kanssa lavalle, liukastui yllättäen ja kaatui näyttävästi selälleen keskelle esintymislavaa.

Neil nousi omin avuin nopeasti ylös ja jatkoi laulamista kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Tapaus tallentui kuitenkin paikalla olleen fanin kameraan ja on nyt nähtävissä myös verkossa. Katso video tästä tai artikkelin alta. Laulaja kaatuu ajassa 4:18.