Leffakaunottaren vartalo hipoo yhä täydellisyyttä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa menestyksekkäissä Hollywood-elokuvissa nähty näyttelijätär Jennifer Connelly on nähty aikoinaan myös nakuilemassa valkokankaalla. Viime aikoina elokuvarooleja ei ole kovinkaan usein siunaantunut, mutta kaunotar on pitänyt itsensä siitä huolimatta kunnossa.

Nyt Jennifer Connelly on ikuistettu bikineissä perheensä lomalla Bora Boran paratiisisaarella. Kuvien perusteella hän on edelleen kurvikkaassa huippukunnossa. Katso kuvat tästä.

Taannoin Jennifer oli otsikoissa paljastettuaan, ettei tiennyt mitä lyhenne ”LOL” tarkoitti. Näyttelijäkaunotar sai nimittäin ystävältään tekstiviestin, jonka hän kuitenkin tulkitsi hieman väärin ja siitä syystä säikähti kovasti lukemaansa.

– Ystäväni kirjoitti tässä eräänä päivänäminulle viestin, jossa luki “LOL”. Säikähdin, koska luulin sen tarkoittavan “Lord, Oh, Lord”, Jennifer Connelly kertoi OK!-lehdelle.

38-vuotias Jennifer Connelly tuli julkkikseksi jo kymmenvuotiaana toimiessaan lapsimallina. New Yorkissa varttunut neitokainen aloitti myös näyttelemisen varhain ja hänen debyyttinsä tapahtui jo vuonna 1984 Sergio Leonen gansterielokuvassa Once Upon A Time In America. Sittemmin Jennifer Connelly on nähty muiden muassa elokuvissa Kaunis mieli, Unelmien sielunmessu, Hulk ja Blood Diamond – veritimantti.