Rocktähden teinitytär yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeestä tuttu Mick Jagger on saanut perheeseensä uuden tähden, kun hänen tyttärensä Georgia Jagger on menestynyt orastavalla mallinurallaan. Teini-ikäinen rocktytär poseeraa nyt nimittäin vaatemainoksessa yläosattomissa.

17-vuotias Georgia Jagger seuraa samalla teinitähti Miley Cyrusin jalanjäljillä, sillä Cyrus poseerasi yläosattomissa Vanity Fair -lehden sivuilla jo 15-vuotiaana. Nyt kyse ei ole kuitenkaan laatulehden poseerauksesta, vaan mainoskuvasta. Teini-Jagger mainostaa nimittäin yläosattomissa Hudson-merkkisiä farkkuja. Katso kuvat tästä.

Kuvassa vaaleatukkaisella Georgialla on yllään ainoastaan kyseisen merkin housut. Vaatemerkin johto on tyytyväinen uuteen mainoskasvoonsa. Yhtiön tiedottaja David Lipmanin mukaan Georgia Jagger tuo mainoksiin tuulahduksen isänsä mittavasta rock-perinnöstä. Mick Jaggerilla on seitsemän lasta neljän eri naisen kanssa.