Paris Hilton: ”Jackson nimesi tyttärensä minun mukaani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on kertonut lehtihaastattelussa, että Michael Jacksonin 12-vuotias Paris-tytär on nimetty hänen mukaansa. Julkkistähti kertoo muistavansa kuinka Jackson pyysi lupaa saada nimetä tyttärensä hänen mukaansa.

Hiltonin mukaan supertähden tytär nimettiin Paris Katherine Jacksoniksi, koska laulaja oli hänen äitinsä lapsuudenystävä.

– Äitini ja Michael kävivät samaa yläastetta ja he olivat parhaat ystävät 13-vuotiaasta saakka. Tunsin siis Michaelin aika hyvin ja hän oli minulle kuin eno, Paris Hilton kertoi amerikkalaisen Extra-ohjelman haastattelussa.

– Michael rakasti Paris-nimeä ja kysyi äidiltäni kävisikö meille, että hän nimeäisi tyttärensä Parisiksi. Tietenkin äitini suostui siihen. Minusta Paris on ihana pikkutyttö ja olen ylpeä siitä että meillä on sama nimi.