Whitney Port shoppaili peppu vilkkuen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Whitney Port on on tullut kotimaassaan tunnetuksi The Hills -realityohjelmasta ja lisäksi hänellä on myös oma realityohjelma nimeltään The City. Viime aikoina hänen nimensä on noussut esiin viihdelehdissä yhä useammin.

Esimerkiksi tammikuussa realitykaunotar vilautti rintaansa Beverly Hillsissä sijaitsevan The Ivy -ravintolan ulkoterassilla, ja viime viikolla Whitney kuvattiin bikineissä rannalla. Tuoreissa kuvissa vaatteet ovat jotenkuten yllä, mutta tyyli on hakusessa. Homssuisena shoppaillut Port oli valinnut jalkaansa niin lyhyet shortsit, että hänen peppunsa paljastui aivan liikaa tähden kumarrellessa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.