Slummien miljonääri -pariskunta kiinni rysän päältä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuimpiin elokuviin lukeutuva Slummien miljonääri toi julkisuuteen myös yhden oikean pariskunnan, kun leffan päätähdet Freida Pinto ja Dev Patel rakastuivat kuvauksissa ja ryhtyivät seurustelemaan.

Pian leffan jälkeen heidät kuvattiin ensimmäisen kerran yhdessä, kun Dev Patel vieraili Freida Pinton luona kuvauksissa Israelissa. Nyt nuori julkkispari on kuvattu yhdessä myös New Yorkissa, kun suhdettaan edelleen piilottelevat tähdet jäivät eilen kiinni ”rysän päältä”. Piilottelun syynä on ilmeisesti se, että Freida Pinto oli naimisissa ennen kansainvälistä tähteyttään, mutta erosi leffan ensi-illan jälkeen.

Paparazzit bongasivat intialaistähdet heidän palatessaan takaisin hotellille yhteisen illallisen jälkeen. Kuvaajat huomattuaan Dev otti pienen spurtin, jotta heitä ei saataisi kuvattua yhdessä. Freida näytti ottavan tilanteen huumorilla, mutta Patel pinkaisi kuvaajia karkuun. Katso kuvat tästä. TMZ-julkaisun kuvaaja sai aiemmin päivällä tallennettua pariskunnan myös videolle.