Teinitähtenä vahingossa nakuillut otti opikseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn suosittujen High School Musical -elokuvien tähti Vanessa Hudgens nousi ympäri maailmaa otsikoihin, kun hänen itse ottamansa alastonkuvat levisivät vahingossa internetiin. Nuoren tähden elämä paljastusten, huhujen ja juorujen maailmassa ei ole helppoa.

Vanessan ura selvisi kuvaskandaalista varsin pienin vaurioin, ja nyt hän kertoo ottaneensa koko jutusta opikseen. Omaan asuntoon äskettäin muuttanut näyttelijätär kommentoi asiaa tuoreessa lehtihaastattelussa.

– Siksi olen erittäin varautunut. Yritän todella varoa kaikkea mitä sanon julkisesti, koska pienikin lipsahdus voi johtaa maailmanloppuun. Se on vaikeaa, joten yritän aina pitää suojamuuriani ylhäällä, Vanessa kertoi Parade-lehdelle.

– Tunnen oloni turvalliseksi kun muurini ovat ylhäällä. Yritän elää omaa elämääni, tehdä mitä haluan ja antaa kaikkien muiden tulla perässä. Yritän olla lukematta mitä blogeissa minusta kirjoitetaan. Se jos joku saa kenet tahansa masentumaan. Ei ole väliä kuka olet, sillä sinulla on aina vihaajia.