Verkko kiristyy – Jacksonin lääkäri nyt virallisesti epäiltynä taposta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemasta tulee ensi yönä kuluneeksi tasan kuukausi. Kuolemaa ei enää pidetä tahattomana, sillä monet seikat viittaavat rikokseen. Poliisi tutkiikin kuolemaa parhaillaan tappona, mutta murhan mahdollisuuttakaan ei ole vielä suljettu pois.

TMZ-julkaisun mukaan poliisitutkimusten virallinen nimike muutettiin tapoksi torstaina. Alusta saakka ykkösepäiltynä on ollut Michael Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Condar Murray, joka oli tähden luona kuolinhetkellä ja jonka epäillään antaneen laulajalle kuolettavan annoksen sydämen pysäyttänyttä kiellettyä nukutusainetta.

Verkko lääkärin ympärillä kiristyy päivä päivältä, ja kuluneella viikolla poliisi onkin tehnyt hänen kotiinsa ja vastaanotolle etsintöjä. Henkilökunnan mukaan lääkäri kävi paikalla myös Jacksonin kuolemaa edeltäneenä aamuna. Etsintöjen tarkoituksena oli löytää tappoon viittaavia todisteita. Syytettä Murraylle ei ole kuitenkaan vielä annettu, eikä tulla antamaankaan ennen kuin esitutkinta on valmistunut ja syyttäjä päättänyt jatkotoimista.