Katrina ”Bikini Girl” Darrell nautti rantaelämästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman koelauluissa taannoin bikineissä esiintynyt, mutta myöhemmin jatkosta pudonnut Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl, on venyttänyt omaa 15-minuuttistaan jo varsin pitkälle. Neitokainen pulpahtelee julkisuusmeren pintaan kerta kerran jälkeen kuin korkki.

Supersuositussa realityohjelmassa myös kyseisen kauden päätösjaksossa esiintynyt Katrina Darrell on sittemmin poseerannut muutamia kertoja amerikkalaislehdissä, mutta varsinaista tähteä hänestä ei ole tullut. Hänet on kuvattu näyttävässä ulkomuodossaan monia kertoja myös rannalla.

Julkisuutta ja kuvaajia rakastava Darrell huomasi pian häntä kuvanneen paparazzin ja ryhtyi innokkaasti keikistelemään kameralle sekä vedessä että rannalla. Ystävänsä kanssa vapaapäivää viettänyt julkkisneitokainen kävi välillä noutamassa viilennystä hodarikojulta.