Michael Jacksonin nenä katosi ruumishuoneella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson tunnettiin musiikkinsa lisäksi myös siitä, että hänen kasvojaan leikeltiin lukuisia kertoja. Erityisesti hänen nenänsä sai paljon palstatilaa viihdelehdissä. Eilen illalla tuli julki tieto, että maailman tunnetuin nenä on hävinnyt.

Brittilehti Mirrorin mukaan ruumishuoneella Los Angelesissa Michael Jacksonin ruumiin nähnyt todistaja on paljastanut, että kuolleella supertähdellä ei ollut lainkaan nenää. Lehden mukaan Popin kuninkaan nenän kohdalla oli vain pieni reikä.

– Nenäproteesi, jota hän normaalisti käytti nenänsä tilalla, oli kateissa paljastaen nenän ruston sekä sen keskellä pienen reiän. Hänen oikea nenänsä oli niin täydellisesti tuhottu, että se oli kadonnut kokonaan, silminnäkijä kertoi.

Aiemmin myös Jacksonin kodinhoitaja Adrian McManus on paljastanut poptähdellä olleen useita nenäproteeseja.

– Hänen nenänsä oli ongelma. Hän käytti laastareita sen sivuilla peittääkseen ja tukeakseen sitä. Hänellä oli kaapissaan purkillinen tekoneniä ja liimaa, jolla hän kiinnitti nenän kasvoihinsa. Jotkut niistä olivat samanlaisia kuin hänen oikea nenänsä.

Väitettä tukee myös News Of The World -lehden myöhemmin julkaisema kuva. Katso kuva tästä.