Seth Rogen Playboyn kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin miestenlehti Playboy keskittyy pääasiassa naispuolisiin kaunottariin, mutta ilmeisesti poikkeus vahvistaa säännön. Lehden huhtikuun numeron kannessa poseerasi nimittäin karvainen köriläs Seth Rogen.

Kuukauden Playmaten kanssa kansikuvassa poseeraannut alatyylisten komedioiden supertähti nimitettiinkin kannessa ”maailman onnekkaimmaksi mieheksi”. Rogen otti koko poseerauksen huumorilla, mutta muisti toki, että moista kunniaa ei kovin monille suoda. Hän oli vasta yhdeksäs mies, joka pääsi mukaan maineikkaan miestenlehden kansikuvaan. Nyt hän on kommentoinut keväistä poseeraustaan Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa.

Seth Rogen Playboy– Ensin oli kahdeksan kertaa Burt Reynolds ja sitten minä. Tämä on siis aikamoinen kunnia, Seth Rogen kertoi Conan O’Brienin haaastattelussa. Suunnitelman tullessa esille ensimmäisen kerran hänellä tuli mieleen häpykarvojensa ajelu.

– Se on ollut minulle koko elämän kestänyt taistelu. Aiemmin trimmasin niitä, mutta ne kasvoivat takaisin tiheämpänä. Nyt olen tilanteessa, jossa annan niiden kasvaa, Rogen naureskeli.

Katso lehden kansikuva tästä. Stara tapasi Seth Rogenin pari kuukautta ennen Playboy-kuvan ikuistamista Los Angelesissa Zack & Miri puuhaa pornoo -elokuvan merkeissä. Lue haastattelu tästä.