Peter Andre haastoi Katie Pricen oikeuteen pettämisvihjailuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuimman julkkisparin, laulaja Peter Andren ja povipommi Katie ”Jordan” Pricen avioero saa yhä uusia piirteitä. Pricen juopotellessa klubeilla Peter keskittyy perheen lasten hoitamiseen. Nyt eroriitaan on tullut mukaan myös uusi oikeusjuttu.

Katie vihjasi torstaina GMTV-kanavan televisiohaastattelussa, että Peter olisi mahdollisesti pettänyt häntä toisen naisen kanssa. Tämä oli Andrelle liikaa, ja hän onkin nyt haastanut tulevan ex-vaimonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta. Vielä samana päivänä oikeuteen jätetyn haasteen mukaan Katie Price on esittänyt perättömiä ja vahingollisia väitteitä julkisuudessa.

Jordan kertoi Ben Shephardin haastattelussa toivovansa, että hänen tulevat seurustelukumppaninsa olisivat uskollisia. Tämän jälkeen haastattelija kysyi, että liittyikö kommentti mahdollisesti Peter Andren pettämiseen. Katie vastasi siihen, että ”Miten vain, seuraava kysymys”. Shephard halusi kuitenkin vastauksen asiaan ja kysyi suoraan pettikö Peter.

– En tiedä. Pettikö hän? En koskaan väittänyt sellaista. Tiedäthän, kun sitä eroaa jostain ihmisestä, sitä kuulee kaikenlaista, joten mistä sitä tietää mikä on totta ja mikä ei ole? Katie vastasi.