Top Gear -juontaja raivostui häiriköille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman auto-ohjelman Top Gearin juontaja Jeremy Clarkson on raivostunut jouduttuaan häiriköiden kohteeksi omassa loma-asunnossaan. Kärhämä on jatkunut jo neljän vuoden ajan.

Isle Of Manin saarella vanhassa eristäytyneessä majakassa Frances-vaimonsa kanssa kesäisin asustava televisiotähti arvostaa jokamiehen oikeuksia, mutta liika on hänellekin liikaa. Saarella vierailevat julkkisbongarit tungeksivat nimittäin liian lähelle ja häiritsevät hänen elämäänsä.

Huomion keskipisteenä olostaan yleensä nauttiva Jeremy Clarkson haluaisi viettää kesälomansa rauhassa, mutta häntä katsomaan tulevat turistit tulevat majakan luokse, huutelevat ja yrittävät saada kuvatuksi suosikkijuontajan.

Top Gear -tähdellä on ollut samainen ongelma jo vuodesta 2005 saakka, jolloin tähden mitta tuli täyteen erään fanin otettua valokuvan asunnon ikkunan läpi. Tuolloin hän teetti aidan sadan metrin päähän majakasta. Aidasta nousi kuitenkin suuri kohu, koska se katkaisi vuosisatoja käytössä olleen kävelyreitin. Asiasta on väännetty peistä jo neljän vuoden ajan, mutta aita on edelleen paikallaan.