Brittisuosikki teki ”tehosekoittimet” – hanskat tiskiin lopullisesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipop-yhtye Blur on iskenyt viimeisen niitin huhuille, joiden mukaan se ei enää nousisi esiintymislavoille. Bändin keulahahmo Damon Albarn vahvisti tiedot keikkailun lopettamisesta Q-lehden haastattelussa.

Miljoonat fanit olivat toivoneet seitsemän vuotta sitten lopettaneen yhtyeen paluuta, ja toiveet toteutuivat tänä kesänä yhtyeen noustessa lavalle Glastonburyn jättifestivaaleilla. Tilanne oli kuitenkin sama kuin suomalaisella suosikkiyhtye Tehosekoittimella – viimeinen niitti hienolle uralle.

Damon Albarnin mukaan yhtyettä ei tulla enää koskaan näkemään konserttilavoilla, koska yhtye ei halua paluullaan pilata kaikkea sitä, mitä on kyennyt aiemmin saavuttamaan. Mikäli yhtye tekisi paluun, tulisi se keulahahmonsa mukaan kohtaamaan uudelleen ne ongelmat, joiden takia se aikoinaan lopetti.