Michael Jacksonin outoja perhekuvia julki – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin perhealbumeista on vuotanut julkisuuteen muutamia ennennäkemättömiä valokuvia hänen kuolemansa jälkeen. Nyt News Of The World -lehti on saanut jälleen haltuunsa lisää kuvia.

Kuvissa näkyvät Popin kuninkaan lisäksi hänen kaikki kolme lastaan. Mukana on perin outojakin otoksia, joissa sisarukset Prince ja Paris esittävät pariskuntaa hääpukuineen päivineen. Eräässä kuvassa Prince kosii Parisia ja toisessa he ovat astelemassa alttarille. Kolmannessa sisarukset suutelevat patsaan varjossa. Katso kuvat tästä.

Muissa kuvissa Prince nähdään esimerkiksi leikkaamassa syntymäpäiväkakkua ja Yhdysvaltojen entinen presidentti Bill Clinton nähdään pitelemässä sylissään ilmeisesti Blanket-vauvaa. Yhteistä kuville on se, että ne kaikki liittyvät jollain tavalla perhejuhliin. Ainoa kuvissa näkyvä nainen nähdään leikkaamassa kakkua. Hänen henkilöllisyytensä ei ole kuitenkaan tiedossa.