Onko Katy Perry vain halpa Lady Gaga -kopio? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdella ensimmäisellä hitillään listojen kärkisijat aikoinaan valloittanut Katy Perry ei ole kyennyt vielä saamaan tililleen kolmatta jättihittiä. Hänen kollegansa Lady Gaga on siinä kuitenkin onnistunut, sillä hän on saanut neljä singleään listojen kärkipaikoille.

Katy Perry näyttää ajautuvan Lady Gagan vanavedessä myös ulkomusiikillisissa seikoissa. Vielä alkuvuodesta molemmat räväyttivät vuorotellen mitä erikoisemmilla ja paljastavammilla esiintymisasuilla, mutta sittemmin Gaga on ottanut selvän kaulan ja Perry jäänyt taka-alalle.

Aiemmin tällä viikolla Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, teki pohjat esiinnyttyään televisiohaastattelussa pehmolelu-sammakoihin pukeutuneena. Ilmeisesti Perry on ottanut tästä mallia, sillä hänet kuvattiin perjantaina New Yorkissa NBC Today -ohjelman kuvauksissa pukeutuneena punaiseen mekkoon, joka oli koristeltu suurilla karvanopilla. Katso kuvat tästä.