Teinitähti Miley Cyrus haluaa Batgirl-rooliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viihdemaailmassa uutisoitiin, että Batman -elokuva Yön ritari saa pian jatkoa. Kuvausten on määrä alkaa ensi vuonna ja ensi-iltaan leffaa odotetaan vuonna 2011.

Edellisen Batman-elokuvan päätähti Chriatian Bale on huhujen mukaan jo kiinnitetty mukaan myös seuraavaan jatko-osaan. Eilen käynnistyi lisäksi huhumylly myös muista rooleista.

Tuoreimpien tietojen mukaan teinitähti Miley Cyrus olisi ehdolla Batgirlin rooliin. 16-vuotiaan Hannah Montana -tähden taustatiimin kerrotaan lobbaavan parhaillaan suojattiaan Batman-tuottajille. E! Onlinen mukaan Miley on jo käynyt elokuvan koekuvauksissa, joissa hän teki vaikutuksen tuottajiin esiintymällä Batgirl-asussa.

– Hän eräällä tavalla hyppi ympäri huonetta ja oli kirjoittanut jopa hieman dialogia itselleen. Ongelmana on kuitenkin, ettei Mileyllä ole joidenkin mielestä tarpeeksi kokemusta näyttelijänä, julkaisun haastattelema lähde kertoi.