Eliza Dushku viettelevänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenissä televisiosarjoissa ja useissa elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin äskettäin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Viime aikoina hän on poseerannut lehtien sivuilla lähinnä bikineissä ja nakuna.

Seuraavaksi näyttelijä-malli Eliza Dushku poseeraa bikinikuvissa FHM-lehden sivuilla. Tulevan numeron materiaalista annettiin jo maistiainen kuvan muodossa. Siinä Eliza nähdäään poseeraamassa mustissa bikineissä. Katso kuva tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.