Ne-Yo: Mad

Singlet · Stara.fi

Suositulla Closer-hitillään ja sen house-remixeillä edelleen tanssilattioita ympäri maailmaa täyttävä suosittu r&b- ja hiphop-artisti Ne-Yo julkaisi kesäksi vaihteeksi slovarisinglen. Mad-niminen kappale esittelee tyylikkäästi tunnelmoivan supertähden.

Jenkkiosastolta tämän genren ”äijävinkumista” tulee viikoittain roppakaupalla, mutta siinä joukossa Ne-Yon tuore single nousee kyllä kärkipäähän. Tässä kappaleessa hienon c-osan lisäksi kolahtaa erityisesti taustalla tunnelmaa luova upea piano.

Suurta hittiä tästä ei ole luvassa, mutta se ei himmennä kappaleen toimivuutta esimerkiksi radiokäytössä. Mukaan olisi toivonut Closer-hitin tapaan myös tuhdin remix-paketin. Ilmeisesti sellainen on kuitenkin luvassa erillisenä remix-singlenä. Sitä odotellessa.

Pisteet 3/5