David Beckham sai sakot raivostumisestaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka jalkapalloilija David Beckham raivostui yleisön buuatessa hänen palatessaan LA Galaxyn riveihin. Yleisössä oli myös banderolleja, joissa Beckhamia haukuttiin ja lisäksi yleisöstä huudeltiin hänelle hävyttömyyksiä.

David menetti lopulta malttinsa ja oli hypätä jo aidan oli ojentamaan huutelijoita. Järjestyksenvalvojat saivat kuitenkin pidettyä hänet aisoissa. Nyt tapauksesta on rapsahtanut Beckhamille sakot. Amerikkalainen jalkapalloliitto määräsi hänet maksamaan tuhannen dollarin sakkorangaistuksen.

Kentän laidalla raivonnut futistähti kertoi myöhemmin halunneensa vain rauhoitella hänelle huudellutta miestä kättelemällä tätä. Selitys ei kuitenkaan kelvannut jalkapalloliitolle, ja maltin menetyksestä määrättiin sakko. Noin 800 euron sakko tuskin vaikuttaa Beckhamin talouteen, mutta sen symboliarvo on paljon merkittävämpi.