Jacksonin rahat: Taas löytyi miljoonien rahakätkö!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme lauantaina kuinka rutiköyhäksi aiemmin luullun poptähti Michael Jacksonin taloudellinen neuvonantaja palautti kuolleen supertähden pahan päivän varalle säästämät rahat, yhteensä 5,5 miljoonaa dollaria käteisenä. Nyt rahaa on löytynyt lisää.

Ilmeisesti Michael Jackson osasi varautua varsin hyvin erikoistilanteisiin, sillä aikaisemman 5,5 miljoonan dollarin lisäksi hänen managerinsa on nyt palauttanut kuolinpesälle yli kuusi miljoonaa dollaria niin ikään käteisenä. Tohme-niminen manageri kertoi, että rahat oli varattu uuden asunnon ostamiseen Las Vegasista, The Mail on Sunday uutisoi.

Tohme kertoi saaneensa rahat säilytettäväksi suoraan laulajalta ilman välikäsiä. Aikaisemmin ”löydetyt” rahavarat oli niiden mukana toimitetun Jacksonin kirjoittaman asiakirjan mukaan tarkoitettu puolestaan Michaelin äidin ja kolmen lapsen ylläpitoon, mikäli supertähdelle sattuisi jotain.

Laulajan sisko LaToya Jackson on esittänyt jo aiemmin julkisuudessa syytöksiä, joiden mukaan Michael Jackson murhattiin hänen mittavien käteisvarojensa takia. Tämän hetken tietojen mukaan Jacksonilla oli kuollessaan noin 350 miljoonan dollarin velat. Hänen omaisuutensa tullee kuitenkin ylittämään velat noin sadalla miljoonalla dollarilla.