Narkkarirokkaria ei päästetty lentokoneeseen – vuokrasi yksityisjetin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista huumesekoiluistaan tunnettu rokkari Pete Doherty pidätettiin muutama viikko sitten, kun hän oli menettänyt tajuntansa huumeidenkäytön seurauksena lentokoneen vessassa. Nyt hän on joutunut jälleen ongelmiin lentoyhtiön kanssa.

Espanjassa keikalla olleen Dohertyn oli määrä lentää yhtyeineen Valenciasta Lontoon Gatwickin kentälle EasyJet-yhtiön lennolla. Bändin miehet olivat kuitenkin jo ennen koneeseen nousua niin sekaisin, että lentohenkilökunta ei suostunut ottamaan heitä mukaan lennolle.

– Herra Dohertyn maine kulki hänen edellään. Hänellä oli myös aiemmin ollut ongelmia EasyJetin lennolla, kun hänet poistettiin koneesta Barcelonassa ja viime kuussa hänet pidätettiin Genevessä British Airwaysin lennon jälkeen, yhtiön edustaja kommentoi USA Today -lehden mukaan.

Pete Doherty ei jäänyt odottelemaan mahdollisia muiden lentoyhtiöiden lentoja, vaan joutui vuokraamaan yksityisen lentokoneen, jolla hän ja yhtye pääsivät lopulta kotimaahansa. Yksityisjetille kerrotaan tulleen hintaa noin 13.000 euroa.